Merkezimizde Kliniklerde çalışan tüm hekim ve hekim dışı personele farkındalık yaratmak ve motive etmek amacıyla bir proje başlatılmıştır.
08 Mart 2022

Merkezimizdeki temizlik, düzen, atık yönetimi, kalite prosedürleri yönetimi gibi konularla ilgili olarak kliniklerde çalışan tüm hekim ve hekim dışı personele farkındalık yaratmak ve motive etmek amacıyla bir proje başlatılmıştır.
     Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Başhekim Yardımcısı ve merkezimiz kalite ve verimlilik projelerinden oluşan ekip her ay kliniklerimizin denetimini yaparak üçer aylık değerlendirmeler sonucu en yüksek puan almış kliniğimizi seçerek tüm çalışanlarına merkezimiz idari ekibini katılımı ile teşekkür edilip, teşekkür belgesi takdim edilmiştir.
     Bu proje üçer aylık dönemler halinde devamlılığı sağlanacaktır. İlk üç aylık dönemde en yüksek puanı alan kliniğimizin hekim ve hekim dışı çalışan personeline teşekkür belgeleri verilecektir.

• proje (1).jpeg
  • proje (11).jpeg